Forum Kners adalah forum diskusi tentang kepenulisan. Dibuat untuk media diskusi para member yang bergabung di situs kemudian.com  

Go Back   Forum Kners adalah forum diskusi tentang kepenulisan. Dibuat untuk media diskusi para member yang bergabung di situs kemudian.com > RUANG DISKUSI > Film
Register Forgot Password

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 10-01-2009, 01:13 AM
Zenman
Guest
Posts: n/a
Default little fockers (2010)





The third installment in the Meet The Parents franchise has got itself a release date. Universal has announced that LITTLE MOTHAFOCKERS… oops, I meant.. LITTLE FOCKERS will open in theaters nationwide on July 30th, 2010. Via comingsoon.net, Reprising their roles are Ben Stiller, Robert De Niro, Owen Wilson, Teri Polo and Blythe Danner, directed by Paul Weitz.
The story revolves around Gaylord Focker’s children.
The competing movies that open on that same weekend are CBS Films’ BEASTLY starring Vanessa Hudgens, WB’s CATS & DOGS: THE REVENGE OF KITTY GALORE and Paramount’s MORNING GLORY starring Harrison Ford and Rachel McAdams
I’m actually secretly anticipating that Cats & Dogs sequel, because I thought the 2001 first installment was hysterical

Universal also schedules the release date for YOUR HIGHNESS starring James Franco and Natalie Portman, Zooey Deschanel directed by David Gordon Green (Pineapple Express), it will open on October 1st, 2010.
Danny McBride plays an arrogant lazy prince who with his brother (Franco) must complete a quest to save the kingdom and his brother’s fiance. Portman will play a warrior princess that the lazy prince falls in love with.
Competing films that open on that same weekend are Lionsgate’s ALPHA AND OMEGA starring the voice of Justin Long and Screen Gems’ THE ROOMMATE starring Leighton Meester and Cam Gigandet source : ramascreen.com





Jessica Alba in Third Meet the Parents Film (little fockers) 2010

Aktris seksi yang sempat menghilang usai melangsungkan pernikahan, diberitakan tengah berada dalam tahap negosiasi untuk bergabung dengan duet Ben Stiller dan Robert De Niro dalam instalmen ketiga Meet The Parents yang rencananya diberi tajuk Little Fockers. Di situ aktris yang angkat nama lewat serial Dark Angel ini akan berperan sebagai perwakilan sebuah perusahaan farmasi yang akan memberikan konflik besar pada duo Stiller – De Niro. Rencananya film yang disutradarai Paul Weitz ini akan dirilis 2010. source : megindo.net

wow...si caem maen film lagi nih.. yah ada si ben stiller juga ;D
Reply With Quote
  #2  
Old 03-15-2016, 03:31 PM
venus88 venus88 is offline
Anak Muda
Join Date: Sep 2015
Posts: 46
Default comment & replay

aku sepertinya belom nonton film ini hehehe, ada yang punya link buat donwload film ini atau gak ya hahaha






_________________________
Sewa Mobil Box Murah | Caranya Menghilangkan Patah Hati
Reply With Quote
  #3  
Old 11-11-2016, 01:34 PM
pitaloka44 pitaloka44 is offline
Anak Muda
Join Date: Jan 2015
Posts: 20
Default Replay, Respon & Answer

bagus banget film ini dan apalagi yang jadi aktor utamanya adalah diriku









________________________________________
Butuh bantuan mengisi saldo paypal atau paypal balance anda, segera kunjungi web ini sekarang juga
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +7. The time now is 01:09 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.